Kaupan ehdot

Voit huoletta tilata tuotteen meiltä.

Ilmalämpöpumpun ja viilennyslaitteen tilausehdot:

  1. Verkkokaupasta tehdyn tilauksen voi peruuttaa koska tahansa ilman kuluja, kunnes toimitusajasta on erikseen sovittu. Toimitusaika sovitaan sähköpostitse tai puhelimitse ja siinä voidaan sopia myös muita tarkentavia seikkoja kauppaan liittyen.
  2. Kun toimitusajasta on sovittu, tilaajalla on senkin jälkeen mahdollisuus perua tilaus. Silloin perimme kuitenkin 90€ suuruisen peruutusmaksun. Tilaajalla on oikeus siirtää toimitusaikaa kerran. Myyjällä on oikeus siirtää toimitusaikaa useamminkin, jos niiden syynä on ylitsepääsemätön este (esimerkiksi toimituskatkos maahantuojalla). Tälläisessä myyjästä johtuvassa siirtotilanteessa, voi tilaaja peruttaa tilauksensa maksutta.
  3. Kuluttaja-asiakkaalla on mahdollisuus purkaa kauppa etämyyntisääntöjen puitteissa 14 päivää asennuksesta. Etämyyntisäännöt eivät kuitenkaan koske sellaisia toimituksen osia (nk. räätälöidyt tuotteet), joita ei ole mahdollisuus myydä uudelleen, kuten asennustyötä ja oheistarvikkeita. Tästä syystä asennuksen jälkeen tehdystä palautuksesta vähennetään 600€ kiinteä korvaus, edellyttäen että olemme päässeet poistamaan asennetun tuotteen. Jos tuotetta on vahingoitettu, vähennetään palautettavasta summasta lisäksi korjausta vastaava osuus. Muodostettua alkuperäistä laskua ei hyvitetä ennen, kuin olemme saaneet haltuumme asennetun laitteen, joten maksuvelvollisuus säilyy täysimääräisenä siihen saakka.

Toimituksesta tehdään erillinen tilaussopimus, jossa on varsinaiset kaupan ehdot toimitusvaiheeseen 3 liittyen.

Vesi-ilmalämpöpumpun asennustilauksen ehdot:

  1. Tilaaja toimittaa pyytämiämme tarkennuksia sähköpostin välityksellä tilauksen alkuvaiheissa, esim. kuvia ja mahdollisesti mittoja. Tällä tavoin saadaan hyvä käsitys toteutuksesta etukäteen veloituksetta. Varaamme oikeuden peruuttaa toimituksemme suunnittelussa ilmenneiden seikkojen vuoksi.
  2. Varsinaista asennustoimitusta edeltää suunnittelukäynti, josta lähetetään 200€ suuruinen ennakkolasku, mikä lopulta hyvitetään varsinaisen tilauksen summasta. Tämä suunnittelumaksu kuitenkin palautetaan, jos käynnin perusteella ilmenneiden seikkojen vuoksi toimitusta ei tehdä tarjottuun hintaan ja tilaaja haluaa perua toimituksen kohonneiden kustannusten vuoksi.
  3. Solmittu asennustilaus maksetaan ennakkomaksulla, asennustoimiin ei siis ryhdytä ennen sovittua maksusuoritusta tilillämme. Tilaajan peruuttaessa toimituksen omalta taholtaan asennustilauksen maksun jälkeen, palautettavasta summasta vähennetään 800€ virhevarastointi ja aikataulutus kuluina.
  4. Koska vesi-ilmalämpöpumpun asennukseen ei sisälly uudelleenmyyntikelpoisia tuotteita meidän taholtamme, niihin ei sovelleta 14 päivän palautusoikeutta.
  5. Tilaaja on velvollinen hoitamaan hankkimansa vesi-ilmalämpöpumpun mahdolliset viat laitteen jälleenmyyjän kesken.

Vesi-ilmalämpöpumpun toimituksesta tehdään erillinen tilaussopimus, jossa on listattuna tarkemmat kaupan ehdot asennustilaukseen liittyen.